keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Kirvestä ostamassa

Elämä on värikästä täällä. Jokainen päivä on pieni seikkailu! Eräs päivä landen pojilta katkesi kirves. Eihän siinä auttanut kuin meidän tarttua toimeen ja lähteä hakemaan uusi kirves naapurikylästä. 

Oltiin sovittu, että lähtään heti lounaan jälkeen reissuun.. Kiirehittiin sit lähölle, mutta pojilla ei ollu mikään kiire. Aluksi täytyy tietenkin juoda atya -teetä ja ottaa rennosti. Päästiin lähölle ehkä siinä puol viiden aikaan, joten kerettiin muutama kuvakin räpsästä!

Kuvassa Apupakulandin laiska Bala-aasi sekä Vilja- koira.

Vihdoin päästiin liikkeelle ja poikien mielestä myös koiran piti päästä mukaan.. Voitte arvata, että katastrofin ainekset oli kasassa!


Heidi uhrautui ja otti koiran syliinsä, jotta koira pysy kyydissä ja kuski pysty ajamaan aasiaan. Oltais päästy kyl taas nopeemmin kävellen, sillä aasimme on sen verran laiska.

Viereisen kylän seppä apulaisensa kanssa. Tilattiin kirves ja neuvoteltiin hinnasta.

Pojat halus näyttää joen meille. Se olikin tosi kaunis paikka ja oli ilahduttavaa nähä vettä pitkästä aikaa. Paikka oli iltapäivällä okein rauhallinen, sillä kalamiehet olivat jo kerenneet lähteä myymään saaliitaan.

Albredassa jokea ihastelemassa.

Poikien elämänsä ensimmäinen selfie ja olihan se riemua 😂

Kirveenhakureissun päätteeksi nähtiin vielä hieno auringon lasku  joella.


Täällä mennään kyllä niin hetki kerrallaan ja aivan mitä vain voi tapahtua. Pitää vaan heittäytyä messiin - africa style! Mikään ei oo koskaan varmaa. Joka asiasta kuulee mitä moninaisempia tarinoita. Meno on suomalaisin silmin välillä uskomattoman koomista, ei vaan pysty ymmärtämään. Paikalliset on mestareita tekemään draamaa vaikka tikusta. Useimmiten ei voi lopen muuta, ku nauraa tälle Afrikan meiningille täällä!

Kolmessa viikossa on jo taskut pullollaan mitä huvittavimpia kokemuksia. Nyt nukkumaan - jännityksellä ootetaan taas mitähän kaikkea huominen tuo tullessaan.

- Heidi1 kommentti:

  1. Heh ihan perus, etä aina saattaa tulla pari muuttujaa päivään eikä aikataulut niin ole justiinsa �� Ihana, kun autoitte miehille uuden kirveen. �� Kertokaa terkkuja sinne! -Heidi

    VastaaPoista